Imorgon byter jag land

Allmänt / Permalink / 2
Hej allihopa, 

Jag är ledsen för att det inte kommit ut fler bilder så som jag lovat, men snart lämnar jag Australien för att åka till Bali och sedan från Bali och hem till Sverige igen… Därför har jag valt att vänta med bilderna och bestämt mig för att ta det när jag kommit hem för att lättare kunna sortera dem och lägga ut i rätt ordning. Dessutom kommer jag att ha min macbook till hands, vilket kommer göra jobbet mycket enklare. 

Men som sagt, äventyret börjar gå mot sitt slut och snart är jag hemma igen. I natt spenderar jag min sista natt här i Aussieland och sedan lämnar jag och flyger med Sandra till Bali för att ta del av Indonesiska kulturen. Det kommer bli kul att få uppleva en annan natur och kultur samtidigt som vi kommer få en härlig avslutning på resan som varat i ca 8 månader. På Bali kommer vi möta upp Erika som redan är där och därefter resa runder tillsammans. Det jag ser mest framemot är att få äta gott och leva lite lyxigare samt att få spendera tid på en helt annan plats i ett helt annat land. 

Jag har de senaste två månaderna varit bosatt i Melbourne där jag jobbat på en restaurang vid namn Hecho En Mexico och därigenom träffat många härliga och goa vänner som jag förhoppningsvis kommer kunna hålla kontakten med. Men efter två månader i Melbourne, som dessutom började bli väldigt kallt, bestämde jag mig för att ta mig upp till Sydney igen för att en sista gång se staden och hälsa på Sue och mina aussievänner. Allt slutade med två härliga veckor i Cronulla hos Sue och Craig samt ett antal galna fester! Det har varit en härlig sista tid här i Australien och jag kommer sakna landet, mentaliteten och alla underbara människor som jag träffat på min resa. Det finns inget bättre än att resa och denna resan är bland det allra bästa jag någonsin valt att göra och jag hoppas på tusentals liknande resor framöver. Mitt liv har precis börjat…  

Puss och kram, vi hörs snart!

Till top