"Många bäckar små"

Härvarande / Permalink / 1
Imorse gick jag upp redan kvart i fem för att en halvtimme senare köra iväg och hämta upp farmor som sedan skulle ut till Ängelholms Sjukhus för att bli opererad vid sjutiden. Det blev sannerligen en tidig morgon, men vad gör man inte för dem man älskar och bryr sig om? Operationen ska nu vara över och jag hoppas allt har gått som det ska och att hon efter detta kommer att bli bättre så att hon kan ut och gå igen och hitta på sådana roliga saker som hon tycker om att göra. Jag gick och la mig direkt när jag kommit hem, men höll tummarna samtidigt som jag sov! 
 
♥ Skickar gigantiska bamsekramar till dig nu farmor så att det inte känns
alldeles förmycket när du nu vaknat upp. ♥
 
Nu vid två börjar jag jobba och slutar inte från halv nio, vilket kommer göra denna dagen mycket längre än vad den vanligtvis brukar vara då jag sällan går upp så tidigt på morgonen. Men under de tre kommande dagarna ska jag ha hand om frunkosten på mitt andra jobb och kommer därför behöva gå upp mycket tidigt tre dagar i rad!  Därefter kommer jag att ha hand om frukosten varje helg i tre veckor framöver. Det kommer bli tufft, men jag behöver pengarna.  
 
Nu ska jag ta och vila en liten stund och sedan ta och göra mig en kopp varmchoklad och därefter är det ett jobb som väntar...
 
 ♣ "Många bäckar små kan leda till något mycket stort!" ♣
 
Till top