Meine bessere hälfte

Glädjestunder, Härvarande / Permalink / 1
Helgen som varit har varit helt fantastisk... Jag kan inte mer än att säga tack till Tamaras familj för all hjälp jag fått med att hålla överraskningen hemlig. Det har inte varit lätt för dem att hålla allt hemligt, men i slutändan blev det riktigt bra! 

Vi överraskade henne på ett mycket roligt och annorlunda sätt... Hennes mamma och syster fick henne att komma ut på gatan medan jag passerade förbi som en vanlig människa med att bara snabbt säga hej. Hon kände igen mig men blev extremt chockad! Tillsist kopplade hon och blev överlycklig. Just då kände jag att jag lyckats med mitt uppdrag och att det var en riktigt bra idé att resa dit utan hennes vetskap. 

Hela helgen har varit en fröjd även om vi båda varit lite krassliga...

Torsdagen överraskade jag henne och sen åt vi middag ute med hennes familj.

Fredag var vi hos doktorn tidigt på morgonen då Tammy behövde hjälp med läkemedel och sedan åkte vi iväg och köpte riktigt god frozen yoghurt på ett ställe som Tammy gillade. Så gott det var!! Därefter åket vi hem för att göra vid oss inför hennes abitur/student, vilket utspelade sig på hennes skola senare på eftermiddagen. På sin abitur fick hon ett diplom och en årsbok under sermonin och sedan åt vi middagsbuffé utanför som skolan anordnat. Vi kom hem ganska sent så vi var båda väldigt trötta och gick därför inte ute på kvällen. Dock är abituren inte lika stor i Tyskland som studenten i Sverige och dessutom hade Tammy och hennes vänner redan firat deras abitur för någon vecka sedan då de slutade skolan tidigare. Det var därför inte nödvändigt att gå ut. 


På lördagen åkte vi till en loppmarknad eller flumarkt som det heter i Tyskland och handlade lite coola kläder och Tammy köpte även mig ett väldigt fint halsband! Efter det tog vi en runda på en lång och mysig shoppinggata nära hennes hus och letade skor, men vi hittade tyvärr inga bra. På lördagskvällen var det hennes bal och även jag och hennes familj var bjudna med dit. Det var fint och Tammy var väldigt vacker i sin gröna fina klänning! Det var god mat, musik, dans och jag fick träffa alla Tammys härliga vänner. Väldigt kul och lärorikt att träffa så många olika människor på en gång, men samtidigt också väldigt utmanande då jag ofta inte träffar så många nya människor. Efter balen, runt 00.00 lämnade vi för att dra till en klubb som heter Hafen 2 och som ligger ut med floden som går genom staden. Det var ett mycket coolt ställer och lite annan musik jämfört med vad de brukar spela på klubbarna i hbg, men jag gillade soundet och stämning där inne, och jag hoppas på fler liknande upplevelser framöver!

Vi kom hem klockan 07.00 på morgonen och sov därför till 13.00 på söndagen

Vi var ganska trötta när vi vaknade, men bestämde oss ändå för att göra det bästa av dagen och tog bussen tillsammans Tammys lillasyster Gloria ut till Tammys kompis Hanna som bor en bit utanför stadskärnan för att chilla och bada i hennes pool. Hos Hanna var vi även ute och plockade körsbär på hennes grannes odling som vi sedan åt upp på ett naffs! Söndagskvällen spenderades med Tammys pappa i parken nära Tammys hem. Vi åt bratwurst och drack öl, riktigt mysigt när vädret var så bra som det var. Fortfarande varmt på kvällen och en vacker solnedgång. 

Idag åkte jag och Tammy hemifrån vid 14.30 för att ta tåget till Frankfurt flygplats. Det var jobbigt att behöva säga hejdå för jag ville inte lämna och jag kände mig riktigt ledsen efter att jag gått in igenom kontrollen... Det var så roligt att se henne igen efter så många månader! Jag ville verkligen inte lämna, men tyvärr måste man hem och fortsätt med det liv man har hemma, jobb osv. 

Nu är jag hemma igen och jag är både stolt och glad över att ha en så fin och härlig vän i Frankfurt vid namn Tamara Dohmann! 

Puss & kram - All kärlek till dig! <3

Till top